fbpx

Prøv en FLOOFERS® sansebamse eller sansepude

Fokusgruppens formål er at teste og bidrage til udviklingen af FLOOFERS®. Vi søger testfamilier med børn/unge/voksne i forskellige aldersgrupper og med forskellige kognitive udfordringer.
FLOOFERS® er unikke sansebamser og sansepuder, for ALLE mennesker, store som små. En helt særlig bamse/pude, der kan virke yderst beroligende og have en fantastisk grounding effekt. En FLOOFER fungerer godt som et hjælpemiddel for personer som b.la. oplever angst, kognitive udfordringer, psykisk- eller motorisk uro samt søvnforstyrrelser.

Vil du være en del af fokusgruppen?

Èn gang om måneden, ved månedens udgang, udvælger jeg en familie som har lyst til at afprøve og evaluere på en FLOOFERS® sansebamse eller sansepude. Det eneste du skal gøre er, at sende mig et kort skriv om jeres udfordringer og tilkendegive at I acceptere betingelserne for fokusgruppen.
Den heldige familie får direkte besked via mail og de øvrige er med i de efterfølgende udvælgelser der foregår via lodtrækning.

Ønsker du at være med til at teste mine terapeutiske sansebamser/puder, så må du meget gerne kontakte mig HER: 

Fremgangsmåden for fokusgruppen:

Du modtager 1 stk. FLOOFERS inkl. tyngdepude og lavendelpose. I en måned kan I frit benytte sansebamsen som I vil – når barnet, den unge eller voksne skal sove, i skoletiden, efter skoletid, til tandlægen mv. I alle de situationer hvor I tænker den vil gøre gavn for netop dig eller dit barn/ung. Der medfølger en udførlig brugsvejledning samt et evalueringsskema med, hvor du skal angive specifik feedback på flere områder – både i forhold til selve bamsen, og også i forhold til reaktioner fra testpersonen og udbyttet af sansebamsen. Når måneden er omme, sendes bamsen retur sammen med det udfyldte evalueringsskema. FLOOFERS Aps afholder alle fragtomkostninger.

Der er mulighed for at købe prototypen til kostpris hvis testpersonen udviser så stor tilknytning til sansebamsen, at det vil være uhensigtsmæssigt at sende den retur.