Afprøv en FLOOFERS® i 30 dage 

Vi søger testfamilier med børn/unge/voksne i forskellige aldersgrupper og med forskellige udfordringer til vores fokusgruppe.
Fokusgruppens formål er at teste og bidrage til udviklingen af FLOOFERS®. 

FLOOFERS® er unikke tyngdebamser og sansepuder, for ALLE mennesker, store som små som kan have gavn af deres beroligende egenskaber og grounding effekt.

FLOOFERS® er især effektive som hjælpemiddel for personer som b.la. oplever angst, kognitive udfordringer, psykisk- eller motorisk uro samt søvnforstyrrelser.

Vil du være en del af fokusgruppen?

Et par gange om året udvælger vi én eller flere familier som har lyst til at afprøve og evaluere på en FLOOFERS® tyngdebamse eller sansepude.

Det eneste du skal gøre er, at sende os et kort skriv om jeres udfordringer og tilkendegive, at I acceptere betingelserne for fokusgruppen.

Den udvalgte familie får direkte besked via mail og de øvrige i fokusgruppen er med i de efterfølgende udvælgelser der foregår via lodtrækning.

Ønsker du at være med til at teste FLOOFERS®, så må du meget gerne udfylde dine oplysninger i kontaktformularen her: 

Tilmeld mig fokusgruppen

Blank Form (#3)

Fremgangsmåden for fokusgruppen:

Du modtager 1 stk. FLOOFERS® inkl. udtagelig vægtpose med økologiske kirsebærsten og udtagelig duftpose med lavendel.

I 30 dage kan I frit benytte FLOOFERS® som I vil – når barnet, den unge eller voksne skal sove, i skoletiden, fritid, til tandlægen mv. I alle de situationer hvor I tænker den vil gøre gavn for netop dig eller dit barn/ung.

Der medfølger en udførlig brugsvejledning samt et evalueringsskema med, hvor du skal angive specifik feedback på flere områder – både i forhold til selve FLOOFERS®, og også i forhold til reaktioner fra testpersonen og udbyttet af FLOOFERS®.

Når de 30 dage er omme, sendes FLOOFERS® retur sammen med det udfyldte evalueringsskema. 

Der er mulighed for at købe prototypen til produktionspris hvis testpersonen udviser så stor tilknytning til sansebamsen, at det vil være uhensigtsmæssigt at sende den retur.

FLOOFERS Aps afholder alle fragtomkostninger.