Kranio Sakral giver ro til nervesystemet

Det gør også at behandlingsformen kan være yderst effektiv til behandling af den kroniske stress tilstand, som personer med ADHD oplever at være i. Denne kroniske stress tilstand påvirker hjerne- og rygmarvshinderne så de spænder op og begrænser nervesystemets evne til at balancere sine funktioner og forbliver derfor i en ubalanceret tilstand. Kranio- sakral terapi stabiliserer og balancere vores nervesystemet.

 

Elias var ørebarn lige fra fødsel. Det fandt jeg dog først rigtig ud af da han i en alder af 2½ år skulle have lagt sit første dræn i ørene.

Jeg glemmer aldrig den følelse af lammende frygt da Elias skulle lægges i narkosen og jeg blev gennet udenfor i venteværelset.

Det gik heldigvis super godt og den dygtige øre, næse og halslæge forklarede mig hvordan “ørebørn” ofte forvirres med “kolikbørn”.

At det skulle vise sig at Elias også var født med ADHD gjorde det på ingen måde nemmere for min dreng.

Vi troede nemlig at Elias var kolikbarn og vi havde forsøgt at hjælpe ham med alt lige fra stimulerende thé inden måltider, mindre portioner, mavemassage og zoneterapi. Intet hjalp. Indtil vores søde sundhedsplejerske anbefalede at vi tog fat i en Kranio Sakral terapuet. 

Dengang var der ikke så pokkers mange Kranio Sakral terapeuter, men vi besøgte en sød kvinde som behandlede Elias og gav ham den nødvendig ro til natten som han havde brug for og henviste os til ørelægen.

Der skete en markant kovending efter mit møde med Kranio Sakral terapi og jeg blev mere nysgerrig på alternative behandlings former generelt.

Da Elias blev ældre og han fik sin ADHD diagnose, da var jeg og Elias jævnligt på behandlerbriksen hos Kranio Sakral terapuet, Gitte Stellan. Og hun kan noget som jeg ikke helt kan forklare. Det skal opleves. Gitte er meget bedre til at forklare ADHD og Kranio Sakral end jeg er – prøv læs med her:

Højre og venstre hjernehalvdel skal snakke sammen

ADHD symptomerne hænger sammen med den manglende effektivitet og stabilitet i det kemiske informations-overførselssystem i hjernen. Med kranio-sakral terapi behandling kan nervesystemets funktion optimeres og kommunikationen mellem højre og venstre hjernehalvdel kan forbedres, så barnet, den unge eller den voksne med ADHD i mange tilfælde vil have lettere ved at koncentrere sig, have mindre uro i kroppen og have lettere ved at sortere og kapere forskellige sanseindtryk.

Oplev ro i nervesystemet
Når jeg behandler, bringes klienten i en dyb afslappet tilstand, som gør at det autonome nervesystem stabiliseres og hjerne- og rygmarvshinderne afspændes og der skabes ro i nervesystemet. Til dette bruges forskellige metoder som alle meget behagelige.

Kan mit barn ligge stille på briksen?
I nogen tilfælde, hvis det er et barn, der behandles, kan det være vi starter med at lege lidt sammen, hvorefter jeg starter de første behandlinger siddende på briksen sammen med mor/far og barnet. Det er helt fint. Det handler om at skabe en tryg stemning, hvor barnet føler sig set og hørt, så jeg ikke overskrider barnets grænser. Det er yderst vigtigt for mig. Børn er gode til at tage imod behandlingen, alt imens de laver alt muligt andet. Og i nogle forløb er alle behandlingerne modtaget i siddende tilstand uden påvirkning af behandlingens kvalitet.

Jeg oplever at Kranio Sakral Terapi kan skabe ro i kroppen og dermed påvirke hverdagen, så det bliver lettere at være sammen med andre og lettere at passe skole og arbejde.

Kranio Sakral terapi behandlingen kan med stor fordel gentages – alt efter hvor store udfordringer der er. Men som minimum anbefales 3 behandlinger ved opstart, og derefter kan der tages stilling til hvordan det fremtidige forløb skal se ud.

16 års erfaring med behandling til børn og voksne med ADHD

Gitte Stellan har igennem de sidste 16 år som Kranio-sakral terapeut behandlet mange børn og voksne med ADHD. Det ligger virkelig hendes hjerte nær at hjælpe andre – og meget gerne så tidligt i deres liv som muligt. Det er vigtigt at kigge på muligheder, når der ikke umiddelbart er en klar løsning. På samme måde som jeg gerne vil gøre en forskel med mine tyngdebamser og sansepuder.

Jeg kan kun anbefale at afprøve Kranio Sakral. Du vil blive forbavset  – på den fede måde!

Her er Gitte´s kontaktoplysninger:

Stellan 
Brombærvej 20, 8920 Randers NV
​SMS til TLF: 21 93 29 30 
​​Mail: stellan@stellan.dk
www.stellan.dk

Bedste hilsener
Carol

Værs´go!

Skriv dig op til FLOOFERS® nyhedsbrev, så vil du min nye e-bog sammen med efterfølgende gode råd, nyheder og konkurrencer direkte i din indbakke.

Når du skriver dig op, vil du samtidig deltage i fremtidige konkurrencer der afholdes i årets løb.

Læs HER om andres erfaringer med en FLOOFERS®