Vidste du godt at FLOOFERS® kan køles ned?

 

Sommeren og varmen er for alvor kommet til Danmark og ofte følger der urolige nætter og døsige dage hvor mange mennesker vil gøre alt for at blive kølet bare lidt af.

Her kan FLOOFERS® gøre ret stor gavn og glæde.

For inde i hver FLOOFERS® er der en udtagelig vægtpose med kirsebærsten – og kirsebærsten kan være særdeles gavnligt her i sommervarmen!

Kirsebærsten er helt fantastiske ”køleelementer” og anses ofte for at være bedre at nedkøle end andre naturfyld af flere grunde:

 – Kirsebærsten har en relativt høj varmekapacitet, hvilket betyder, at de kan absorbere og holde på varme eller kulde i længere tid end mange andre naturlige fyldmaterialer. Dette gør dem yderst velegnede til at opretholde en kølig temperatur, når de nedkøles.

 – Kirsebærsten er i øvrigt naturligt tørre og afgiver ikke fugt, når de nedkøles. Dette gør dem ideelle til at placere i senge eller nær kroppen uden risiko for at skabe en fugtig eller klam fornemmelse.

 

 

 

Kombinationen af beroligende tyngde, kolde kirsebærsten og det bløde pels, gør tyngdebamsen Oliie SuperSoft til en god sovemakker i sommervarmen.

Her er 6 grunde til at nedkøle din FLOOFERS® om sommeren;

 

1) Afkøling på varme sommeraftener:

 

På varme sommeraftener kan det ofte være svært for børn at falde i søvn på grund af varmen.

Her kan en nedkølet floofer tyngdebamse komme til undsætning.

Ved at nedkølet pose vægtposen med kirsebærsten som en del af din børns sengetidsrutine på varme sommeraftener, kan du hjælpe dem med at falde i søvn hurtigere og nyde en mere behagelig og forfriskende søvn.

Et tip: Før sengetid kan du placere din floofer med den kølige vægtpose i din eller barnets seng eller i nærheden af deres hovedpude.

Den kølige floofer kan hjælpe med at skabe et behageligt og køligere miljø, hvilket kan bidrage til at sænke kropstemperaturen og gøre det lettere for at falde i søvn.

 

 

2) Mod stress og angst i sommervarmen:

 

En nedkølet vægtpose med kirsebærsten kan være en ganske effektiv måde at reducere stress og angst på.

De kølige kirsebærsten kan skabe en afslappende effekt og lette spændinger i kroppen.

Ofte når angsten sniger sig på, hæves kropstemperaturen – en tung og kold floofer på brystet eller i favnen kan forhindre hyper ventilering og sænke kropstemperaturen igen.

Derved fås en bedre følelse af kontrol over sin angst – et vigtigt redskab når man skal ud af trygge omgivelser.

Skal man på sommer udflugter kan vægtposen nemt køles i forvejen og f.eks. opbevares i en køletaske lige til at tage med og komme i tyngdebamsen eller sansepuden når behovet opstår.

 

 

 

 

En dejlig kold Kalle kanin kan hjælpe på en varm sommerdag hvis kroppen er blevet lidt for varm i solen.

3) Sensorisk oplevelse:

 

Nedkølede kirsebærsten kan også give en behagelig sensorisk oplevelse for både børn og voksne.

Der kan nydes at berøre de glatte og kølige sten, hvilket også kan have en beroligende virkning og aflede opmærksomheden fra varmen og de udfordringer, det kan medføre finde ro og falde i søvn.

 

4) Naturlig køling og beroligelse:

 

Kirsebærsten har naturlige kølende egenskaber, der kan hjælpe med at reducere inflammation og berolige ømme muskler.

Ved at nedkøle vægtposen med kirsebærsten og placere enten tyngdebamsen eller sansepuden på det berørte område kan du opleve en lindrende virkning og reduktion af hævelse.

 

Feber og solskoldning

 

En nedkølet floofer kan være gavnlige som en del af lindringen af visse symptomer, herunder feber og solskoldning. Her er nogle måder, hvorpå en floofer kan hjælpe:

 

5) Feber:

Læg den kølige floofer ved siden af barnet. Den kølige temperatur kan hjælpe med at lindre ubehaget og reducere feberen.

Du kan også placere flooferen på pulspunkterne, som f.eks. håndledene eller anklerne, da dette kan hjælpe med at køle kroppen ned lidt hurtigere.

 

6) Solskoldning:

Ved solskoldning kan du placere den nedkølede floofer forsigtigt på de berørte områder.

De kølige kirsebærsten kan hjælpe med at lindre smerte, reducere hævelse og give en beroligende effekt på huden.

Det er vigtigt at huske, at en nedkølet floofer ikke bør bruges som den eneste behandling for feber eller solskoldning.

Hvis symptomerne fortsætter eller forværres, er det vigtigt at søge lægehjælp og følge de anbefalinger, der gives af en sundhedsperson.

En nedkølet floofer kan dog give en midlertidig lindring og en beroligende effekt på ubehaget.

 

Rigtig god sommer ☀️

P.S. Find en plads til din favorit floofer i rejsetasken eller på bagsædet af bilen hvis du skal på sommerferie – samme princip som kugle-/tyngdedyner –  tryghed lige ved hånden.

Bedste hilsener
Carol – stifter af FLOOFERS® og mor til Elias