Afprøv en FLOOFERS® i 21 dage 

Vores fokusgruppe søger testfamilier med babyer og småbørn i alderen 6mnd og op til og med 6 år som oplever søvn udfordringer.
Fokusgruppens formål er at teste og bidrage til udviklingen af FLOOFERS®. 

I maven på FLOOFERS® er der en udtagelig vægtpose med økologiske kirsebærsten.
Vægtposen tilføjer beroligende tyngde – som en forældres kærlige hånd.
Vægtposen kan både opvarmes for en ekstra søvndyssende effekt og nedkøles.
Der følger en lille duftpose med tørret lavendel – for lidt mere beroligende magi.

I selve bamse delen er der indsyet pude for og bag for god støtte.

Vægtposen kan tilgås gennem en klassisk pudelukning – ingen generende lynlåse eller velcro. 

FLOOFERS® er tyngdebamser følger barnets udviklingstrin – idet alle 5 vægtpose varianter kan udskiftes til den samme bamse.

FLOOFERS® kan bruges af alle personer, store som små som kan bruge en ekstra kram – og de er især effektive som hjælpemiddel for personer som b.la. oplever søvnforstyrrelser,  angst, kognitive udfordringer samt psykisk- eller motorisk uro – nu også til familiens mindste.

Vil du være en del af fokusgruppen?

FLOOFERS® er for ganske nylig CE godkendte til familiens allermindste guldklumper.

Vi vil rigtig gerne høre flere erfaringer fra småbørns forældre fra 6 mnd – 6 år – både i forhold til hvordan barnet interagere med FLOOFERS®, hvilken forandring der er evt. er skabt for barn og forældre og også evt. forbedringer af tyngdebamsen til fremtidens FLOOFERS®.

Det eneste du skal gøre er, at sende os et kort skriv om jeres udfordringer og tilkendegive, at I acceptere betingelserne for fokusgruppen.

De udvalgte familier får direkte besked via mail og de øvrige i fokusgruppen er med i evt. efterfølgende fokusgruppe udvælgelser der foregår via lodtrækning.

Ønsker du at være med til at teste FLOOFERS®, så må du meget gerne udfylde dine oplysninger i kontaktformularen her: 

Tilmeld mig fokusgruppen

Blank Form (#3)

Fremgangsmåden for fokusgruppen:

Du modtager 1 stk. FLOOFERS® inkl. udtagelig vægtpose med økologiske kirsebærsten og udtagelig duftpose med lavendel.

Vægtposen vil svare til den vægt som barnet har – Eks: hvis vejer barnet mellem 5  – 10 kg, vil I få tilsendt vægtpose på 500 gr. Der er mulighed for at skifte til en højere eller lettere vægtpose undervejs.

I 21 dage kan I frit benytte FLOOFERS® som I vil – ved puttetid, legetid, i barnevognen mfl. Altså i alle de situationer hvor du tænker den vil gøre gavn for din baby/barn – og ja, FLOOFERS® kan vaskes!

Der medfølger en udførlig brugsvejledning samt et evalueringsskema med, hvor du skal angive specifik feedback på flere områder – både i forhold til selve FLOOFERS®, og også i forhold til reaktioner fra dit barn samt udbyttet af FLOOFERS®.

Når de 21 dage er omme, sendes FLOOFERS® retur sammen med det udfyldte evalueringsskema og meget gerne billeder.

Der er mulighed for at købe demomodellen til produktionspris hvis barnet udviser så stor tilknytning til tyngdebamsen, at det vil være uhensigtsmæssigt at sende den retur.

FLOOFERS ApS afholder alle fragtomkostninger.