FLOOFERS® Tyngdepuden – SuperSoft Blue

***  NYHED – nu også som 3 kg tyngdepude  ***

Er du til MEGA blød luksus – så kan du roligt vælge SuperSoft 🧡

FLOOFERS® tyngdepuden kommer både med en 2 kg og 3 kg udtagelig vægtpose fyldt med økologiske kirsebærsten.
Vægtposen er nem at tage ud af den klassiske pudeåbning og kan med fordel lægges i enten mikroen i 30 – 60 sekunder eller i fryseren.

Oplev ro og afslapning med en let opvarmet tyngdepude hvilende enten i skødet eller på brystet.

Tyngdepuderne er effektive mod led- og muskelsmerter, og kan give øget kropsfornemmelse samt afhjælpe uro og manglende koncentration/fokus.

Puderne er desuden perfekte at “dimse” med, da man kan stikke hænderne inde i puden og nulre med kirsebærstenene.

Den virker på præcis samme måde som FLOOFERS® tyngdebamserne – tyngdepuden er blot lidt mere diskret og kan tages med overalt.

Den ultrabløde tyngdepude kan fås med eller uden udtagelig lavendelpose.

Størrelse:
2 kg tyngdepude: ca. 25 x 40 cm
3 kg tyngdepude: ca. 40 x 50 cm

30 dages fuld returret!

595,00 DKK795,00 DKK

Varenummer (SKU): AB123-2 Kategori:

Del:

FLOOFERS® tyngdepuden kommer med enten en 2 kg eller 3 kg udtagelig vægtpose fyldt med økologiske kirsebærsten.
Vægtposen er kan tages ud af den klassiske pudeåbning og kan enten lunes i mikrobølgeovn, almindelig oven eller på en radiator (aldrig elradiator).

Perfekt at tage med i utrygge situationer eller brug den opvarmet som smertelindring til f.eks. lænden eller andre dele af kroppen.

Vægtposen kan også lægges i køleskab eller fryser – super til varme dage, som smertelindring eller til febernedsættelse.

Den virker på præcis samme måde som FLOOFERS® tyngdebamserne – tyngdepuden er blot lidt mere diskret og er kan være velegnet både på jobbet, på efterskolen og i klasseværelset.

Den ultrabløde tyngdepude kan fås med eller uden udtagelig lavendelpose.

30 dages fuld returret

Vægtposerne er fyldt med 100% kirsebærsten. 

Vægtposen kan også bruges særskilt til f.eks. smertelindring af bestemte muskelgrupper.

Vægtposen varmes i enten mikrobølgeovn, traditionel ovn eller på radiator. Den afgiver varme i mindst 30 – 60 min. Ønsker man en kold vægtpose, anbefales det, at den kommer i en frostpose og lægges i fryseren et par timer før brug.

Kirsebærsten som terapeutisk fyld

Kirsebærsten er eminente til at holde på varme og kulde. Under deres hårde skal er der en kerne der indeholder en naturlig fugt og olie. Når kirsebærstenene opvarmes i mikrobølgeovnen, opvarmes kernen i stenene indefra og har dermed bedre ved at holde på varmen. Hvert enkelt kirsebærsten fungerer som en lille massagekugle der kan forme sig om kroppens kurver og afgive en intens varme eller kulde.

 

Kirsebærsten som terapeutisk middel og smertelindring


Terapeutisk brug af kirsebærsten stammer fra Schweiz, hvor man i gamle dage gemte stenene i plukkesæsonen. Stenene blev vasket og fyldt i stofposer der blev varmet på kakkelovnene og brugt som smertelindring og som varmepude.

 

100 % økologiske kirsebærsten fra bæredygtige Herbalind


Tyngdeposen er fyldt med økologiske kirsebærsten nøje udvalgt fra en tysk leverandør, Herbalind. Kirsebærstenene rengøres mekanisk og der bruges ingen kemikalier i denne proces. Derfor er vores kirsebærsten næsten lugtfri og 100% økologiske.

 

Selve FLOOFER-sansepuden kan vaskes enten i hånden eller på uldprogram ved 30 grader, må ikke tørretumbles, men strækkes lidt i våd tilstand og tørres liggende på et håndklæde, for at undgå at tyngden trækker i materialet.
Vi anbefaler, at sansepuden kun vaskes ved absolut nødvendighed for at undgå unødigt slid.

Kan tyngepuden med kirsebærsten vaskes?
Ja den kan. Jeg anbefaler at posen håndvaskes i koldt vand med kun en smule vaskemiddel. Bør skylles rigtig godt og vrides så meget som muligt. Tyngdepuden skal derefter lægges fladt på et håndklæde og lufttørres. Varme tyngdeposen igennem et par gange inden brug.

 

Tjek altid, at din FLOOFERS® sansepude er intakt inden brug.

Fragtprisen pr sansepude udgør kr. 29,-
Pakken leveres med GLS til nærmeste pakkeshop indenfor 3 – 5 hverdage.
Når pakken afsendes fra lageret, modtager du en separat mail med Track&Trace.

Læs Handelsbetingelser