Separat vægtpose med kirsebærsten

Fra 99,00 DKK

 

Tilkøb af ekstra vægtposer med kirsebærsten

FLOOFERS® “vokser” med barnet. Nemt og bæredygtigt.

Udskift vægtposen med en tungere variant i takt med barnet bliver ældre og behovet for mere tyngde øges.

En ekstra vægtpose giver også mulighed for at udskifte til f.eks. én der har været i køleskabet/fryseren.

Det er kun muligt for eksisterende kunder, at tilkøbe ekstra vægtposer med kirsebærsten. Oplys “gamle” ordrenummer ved henvendelse.

Priser;
500 gram og 1 kg     kr. 99,-
1,5 kg og 2 kg          kr. 149,-
2,4 kg                       kr. 195,-

Udfyld formularen og få tilsendt et link til der hvor du kan tilkøbe de separate vægtposer med kirsebærsten.

 

Varenummer (SKU): AB139-1 Kategori:
Contact Form Demo (#4)

Del:

Hvorfor er kirsebærsten bedre end traditionel fyld?
Kirsebærsten er eminente til at holde på varme og kulde. Under deres hårde skal er der en kerne der indeholder en naturlig fugt og olie. Når kirsebærstenene opvarmes i mikrobølgeovnen, opvarmes kernen i stenene indefra og har dermed bedre ved at holde på varmen. Hvert enkelt kirsebærsten fungere som en lille massagekugle der kan svøbe sig om kroppens kurver og afgive en intens varme eller kulde.

Kirsebærsten har ikke en grim madlugt når den opvarmes – dog kan den afgive en smule duft de første par gange den bruges. Dette kan imødekommes ved at opvarme den et par gange før brug.

Kirsebærsten som terapeutisk middel og smertelindring
Kirsebærsten har været brugt i Europa i mange årtier i forskellige medicinske sammenhænge og stammer fra Schweiz hvor man i gamle dage gemte kirsebærstenene i plukkesæsonen. Stenene blev vasket og renset grundig og fyldt i stofposer der blev varmet på kakkelovnene og brug som smertelindring og som varmepude i de kolde nætter. Kirsebærstens puder bliver i dag brug flittigt af bl.a. fysioterapeuter.

100 % økologiske kirsebærsten fra bæredygtige Herbalind
Kirsebærstenene tørres i en strengt kontrolleret proces ved 70 ° C i 24 timer. Fugtigheden i kernerne er maks. 6%. Kirsebærstenene rengøres mekanisk og der bruges ingen kemikalier i denne proces. Derfor er vores kirsebærsten næsten lugtfri og 100% økologiske.

Tyngde/varmeposen er fyldt med økologiske kirsebærsten nøje udvalgt fra en tysk leverandør, Herbalind. Herbalind er en speciel non-profit inklusionsvirksomhed der har integreret forhold som bæredygtighed, miljømæssige hensyn og social bevidsthed i produktionen. Mere end 40% af Herbalinds medarbejderstab har et begrænsende handikap. Gennem et særligt jobtræningsprogram, hjælpes personerne med deres individuelle udfordringer, tilbage på det ordinær arbejdsmarked. Det er mig en ære at samarbejde med Herbalind og er helt i tråd med FLOOFERS formål og mission.

Tyngeposen bør ikke vaskes i vaskemaskine.