Tyngdebamsen Marvin – lysbrun

Mød FLOOFERS® marsvinet, Marvin  – længde 55 cm 🐰

I hver FLOOFERS® er der en udtagelig vægtpose med økologiske kirsebærsten der kan opvarmes eller nedkøles.

Hver enkelt kirsebærsten fungerer som en lille massagekugle og stimulerer således følesansen samt muskel-led sansen. Dette gør, at du bedre kan finde ro i egen krop og berolige nervesystemet.

FLOOFERS® er et perfekt supplement eller alternativ til kugledyner, sansedyner og vægtdyner, og er nemme at have med overalt hvor der kan være behov for ekstra støtte og tryghed.

 

Vælg mellem 3 forskellige vægtvariationer – alt afhængig af ønsket effekt:

  • 1,5 kg  – til mindre børn, over 4 år eller for at opnå en svøbeeffekt hvor den former sig om kroppen
  • 2 kg  – er favoritvalget, passer til stort set alle aldre og behov
  • 2,5 kg  – er til større unge og voksne som har behov for mere grounding effekt
  • Valgfri udtagelig lavendel duftpose – for beroligende aroma terapi. Vi bytter gerne om til en større eller mindre vægtpose uden beregning
    indenfor de første 14 dage af dit køb!

Brug fx. Marvin ved sengetid, til at geare helt ned, og/eller i utrygge situationer som ved fx. besøg ved tandlægen, sygehuset eller hvis man skal noget som er uvant. FLOOFERS® er også perfekte i institutioner hvor der arbejdes med sanseintegration.

FLOOFERS® er CE mærket jvf. legetøjsdirektivet – de lever således op til kvalitets og sikkerhedstest EN 71 –  del 1 & 2. Alle tekstiler er kemisk godkendte til børn og tøjdyr. Dele bærer Oeko-Tex 100.

Vi giver tilfredsheds garanti – 30 dages FULD returret!

 

DKK 895,00DKK 940,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

En FLOOFER består af fire dele. En bamse, en udtagelig tyngdepose, en udtagelig duftpose og en indbygget pude til at hvile hovedet på, eller kramme løs på uden at få varmen i fingrene. Duftposen er fyldt med lavendel. Duften øger velværet og har en beroligende effekt. Selve tyngdepuden er lavet af økologiske varmebehandlede kirsebærsten, som holder længst på varmen i forhold til andet traditionelt fyld – op til 60 minutter. Samtidig har størrelsen og mængden af sten en super god effekt på sansestimuleringen – på samme måde som f.eks. en kugledyne eller kædedyne.

Specifikationer:
Længde: 50 – 60cm

Bredde: 35 – 40 cm
Vægt: 1,5 – 2,5 kg
Materiale:

  • Yderside: Ultrablødt plysstof 
  • Tyngdepose: Økologisk bomuld, Standard 100. Passer til alle sansebamser
  • Fyld: økologiske kirsebærsten  
  • Lavendelpose i økologisk bomuldspose (10 gram)

Fyld til hoved, ben og indbygget pude: genanvendt polyester

 

Tyngdeposerne er fyldt med 100% kirsebærsten og alle tyngdeposerne, uanset vægt, kan benyttes i vores 3 forskellige sansebamser.

Tyngdeposerne kan også bruges særskilt til f.eks. smertelindring af bestemte muskelgrupper.

Tyngdeposen varmes i enten mikrobølgeovn, traditionel ovn eller på radiator. Den afgiver varme i mindst 30 – 60 min. Ønsker man en kold tyngdepose, anbefales det, at den kommer i en frostpose og lægges i fryseren et par timer før brug.

Kirsebærsten som terapeutisk fyld

Kirsebærsten er eminente til at holde på varme og kulde. Under deres hårde skal er der en kerne der indeholder en naturlig fugt og olie. Når kirsebærstenene opvarmes i mikrobølgeovnen, opvarmes kernen i stenene indefra og har dermed bedre ved at holde på varmen. Hvert enkelt kirsebærsten fungerer som en lille massagekugle der kan forme sig om kroppens kurver og afgive en intens varme eller kulde.

 

Kirsebærsten som terapeutisk middel og smertelindring

Terapeutisk brug af kirsebærsten stammer fra Schweiz, hvor man i gamle dage gemte stenene i plukkesæsonen. Stenene blev vasket og fyldt i stofposer der blev varmet på kakkelovnene og brugt som smertelindring og som varmepude.

 

100 % økologiske kirsebærsten fra bæredygtige Herbalind

Tyngdeposen er fyldt med økologiske kirsebærsten nøje udvalgt fra en tysk leverandør, Herbalind. Kirsebærstenene rengøres mekanisk og der bruges ingen kemikalier i denne proces. Derfor er vores kirsebærsten næsten lugtfri og 100% økologiske.

 

Selve FLOOFER-bamsen kan vaskes enten i hånden eller på uldprogram ved 30 grader, må ikke tørretumbles, men strækkes lidt i våd tilstand og tørres liggende på et håndklæde, for at undgå at tyngden trækker i materialet.
Vi anbefaler, at bamsen kun vaskes ved absolut nødvendighed for at undgå unødigt slid.

Kan tyngeposen med kirsebærsten vaskes?
Ja den kan. Jeg anbefaler at posen håndvaskes i koldt vand med kun en smule vaskemiddel. Bør skylles rigtig godt og vrides så meget som muligt. Posen skal derefter lægges fladt på et håndklæde og lufttørres. Varme tyngdeposen igennem et par gange inden brug.

 

Tjek altid, at din FLOOFER er intakt inden brug.

Fragtprisen pr sansebamse udgør kr. 29,-
Pakken leveres med GLS til nærmeste pakkeshop indenfor 3 – 5 hverdage.
Når pakken afsendes fra lageret, modtager du en separat mail med Track&Trace.

Læs Handelsbetingelser