Gå på opdagelse i FLOOFERS® webshoppen

Økologiske kirsebærsten for beroligende sansestimulation

FLOOFERS® tryghedsbamser og tyngdepuder kommer med en udtagelig vægtpose fyldt med økologiske kirsebærsten.

Vægtposen kan opvarmes eller nedkøles og der er 5 vægtvariationer at vælge imellem, afhængig af behov.

Der kan tilvælges en lille duftpose med tørret lavendel der kan lægges ind i “maven” på flooferen for beroligende aromaterapi.

Et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner

FLOOFERS® stimulerer både følesansen, muskel-led sansen og lugtesansen og kan være et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner – lige til at tage med overalt!

FLOOFERS® er for ALLE

FLOOFERS® er både for børn, unge og voksne og ældre som kan have gavn af sansestimulerende tryghed og finde ro i egen krop.

FLOOFERS® kan øge kropsbevidsthed, afhjælpe psykisk og fysisk uro, hjælpe med at øge fokus og koncentration og afhjælpe søvnforstyrrelser markant.

Især personer med ADHD, Autisme, Angst, kognitive udfordringer, psykisk og motorisk uro, stress, sanseintegrationsforstyrrelser og demens kan få stor glæde af FLOOFERS®.

Læs kundeanbefalinger HER

KØB & PRØV –  30 dages FULD returret! 

FLOOFERS® SuperSoft tyngdebamser

Kaniner

Hunde

Marsvin

Katte

Koala

Skildpadde

Special Edition FLOOFERS® tyngdebamser

FLOOFERS® Tyngdepuden – 2 og 3 kg

FLOOFERS® SuperSoft tyngdepuden – 2 og 3 kg

Ekstra vægtpose

Min søn har altid haft besvær med at overgive sig til søvnen. Tanker myldrer der giver uro og nogle gange angst. Min søn er i dag 11 år. Han har aldrig fundet trøst i bamser før, men denne Floofer er en genial kombination af tung og blød, der gør den til en god ven både ved sengetid, der gør at han falder hurtigt i søvn og endda at Noah nu kan ligge alene – men den er også god i sofaen efter en lang skoledag.

 

Mor til Noah på 9 år

særlig sensitiv og mental uro

Beroligende virkning på centralnervesystemet

Baseret på den videnskabelige tilgang til sensorisk integration, giver FLOOFERS® en unik sansestimulering der har en yderst beroligende virkning på centralnervesystemet.

FLOOFERS® med deres vægt, giver dybe tryk og har en markant afslappende effekt på kroppens muskulære/nerve system. I modsætning til lette berøringer, har de dybe tryk en beroligende virkning hos personer som har sensoriske udfordringer i dagligdagen. På engelsk hedder det – Deep Touch Pressure og i denne artikel kan du læse mere om DTP.

Som smertelindring og mod feber

FLOOFERS® er også velegnet til at lindre ømhed eller smerte, på stive led eller ømme muskler. FLOOFERS® kan bruges som beroligende kropsmassage, når kirsebærstenene rulles forsigtigt mod kroppen. Nedkølet FLOOFERS® kan desuden virke febernedsættende og være en god ven i sommervarmen.

Usikker på hvilken vægt du skal vælge?

Vi bytter gerne om til en større eller mindre vægtpose uden beregning – så du kan trygt vælge!

CE mærket