Gå på opdagelse i FLOOFERS® universet

 

FLOOFERS® er for ALLE børn, unge og voksne som kan have gavn af vægtet tryghed.

FLOOFERS® adskiller sig fra andre sanseintegrerende hjælpemidler ved at tilbyde størrelse, tyngde, blødhed, varme/kulde terapi og aroma terapi i én og samme hjælpemiddel.

FLOOFERS® øger kropsbevidsthed, afhjælper psykisk og motorisk rastløshed, hjælper med fokus og koncentration og kan afhjælpe søvnforstyrrelser markant.

I angstfremkaldende eller utrygge situationer med stress kan FLOOFERS® give tryghed og en følelse af ro. 

30 dages returret 

Et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner

 

FLOOFERS®  stimulerer følesansen, muskel-ledsansen og lugtesansen. Ved brug af kirsebærsten som fyld, opnås både tyngde, varme og dermed en unik sansestimulation – enten som erstatning for eller supplement til kugledyner og tyngdedyner.

FLOOFERS® er den transportable ven der giver tryghed i uvante / utrygge situationer – feks. hos tandlægen, i skolen, ved familiebesøg, på køreturen, ved sleep-overs mv.  

Baseret på den videnskabelige tilgang til sensorisk integration giver FLOOFERS® sensorisk stimulering; med andre ord dybe pres på det område af kroppen, hvor den placeres, hvilket har en beroligende virkning på centralnervesystemet.

Ved brug af FLOOFERS® opnås en beroligende og tryghedsskabende effekt hos mange. Særligt mennesker med diagnoser som ADHD, Autisme, kognitive udfordringer, psykisk og motorisk uro, angst, stress, sanseintegrationsforstyrrelser og demens kan få stor glæde af  FLOOFERS®

 

Som smertelindring og mod feber

 FLOOFERS® er også velegnet til at lindre ømhed eller smerte, på stive led eller ømme muskler. En FLOOFER kan bruges som beroligende kropsmassage, når kirsebærstenene rulles forsigtigt mod kroppen. En nedkølet FLOOFER kan desuden virke febernedsættende og være en god ven i sommervarmen.