Gå på opdagelse i FLOOFERS® universet

Et godt alternativ eller supplement til kugledyner og tyngdedyner

FLOOFERS® adskiller sig fra andre sansestimulerende produkter ved, at tilbyde størrelse, tyngde, blødhed, mulighed for varme/kulde terapi og aroma terapi i én og samme hjælpemiddel.

FLOOFERS® findes både som tyngdebamse og sansepude. En FLOOFERS® stimulerer følesansen, muskel-led sansen og lugtesansen. Ved brug af økologiske kirsebærsten som fyld, opnås en unik sansestimulation – enten som erstatning for, eller supplement til, kugledyner og tyngdedyner.

30 dages FULD returret !  

FLOOFERS® er for ALLE

FLOOFERS® er for ALLE  – børn, unge og voksne som kan have gavn af ekstra tryghed – især personer med ADHD, Autisme, kognitive udfordringer, psykisk og motorisk uro, angst, stress, sanseintegrationsforstyrrelser og demens kan få stor glæde af FLOOFERS®

FLOOFERS® øger kropsbevidsthed, afhjælper psykisk og fysisk uro, hjælper med fokus og koncentration og kan afhjælpe søvnforstyrrelser markant.

Som smertelindring og mod feber

FLOOFERS® er også velegnet til at lindre ømhed eller smerte, på stive led eller ømme muskler. FLOOFERS® kan bruges som beroligende kropsmassage, når kirsebærstenene rulles forsigtigt mod kroppen. Nedkølet FLOOFERS® kan desuden virke febernedsættende og være en god ven i sommervarmen.

Beroligende virkning på centralnervesystemet

Baseret på den videnskabelige tilgang til sensorisk integration, giver FLOOFERS® sensorisk stimulering; med andre ord dybe pres på det område af kroppen, hvor den placeres, hvilket har en beroligende virkning på centralnervesystemet. Lavendelpose til aromaterapi kan følge med for extra beroligelse.

En FLOOFERS® tyngdebamse er den transportable ven, der giver tryghed og en følelse af ro i angstfremkaldende eller utrygge situationer med stress – feks. hos tandlægen, i skolen, ved familiebesøg, på køreturen, ved sleep-overs mv.

Usikker på hvilken vægt du skal vælge?

Vi bytter gerne om til en større eller mindre vægtpose uden beregning – så du kan trygt vælge!

CE mærket

sansebamse
sansebamse