Fordele ved FLOOFERS®

FLOOFERS® tyngdebamser og sansepuder har en beroligende effekt på børn, unge og voksne, der har brug for ekstra tryghed og omsorg.

Indeni hver FLOOFERS® er der en udtagelig vægtpose med 100% økologiske kirsebærsten, du kan varme op eller køle ned alt efter behov.

Vægtposen kan nemt tages ud gennem en klassisk pudelukning på maven. På den måde slipper du for generende syninger, og du kan lægge hånden ind til vægtposen og nulre de runde kirsebærsten.

Det helt særlige ved FLOOFERS®

Måske har du allerede hørt, at tyngde og varme ofte kan have en beroligende effekt på personer, som har søvnforstyrrelser, oplever en psykisk og motorisk ubalance og/eller har en kognitiv udfordring såsom ADHD eller autisme.

Men det, der gør at FLOOFERS® ikke er som andre sanseintegrerende hjælpemidler er, at vi har kombineret alle disse egenskaber i ét produkt:

• Størrelse
• Blødhed
• Tyngde
• Mulighed for opvarmning/nedkøling
• Aromaterapi

 

Tyngdebamserne og sansepuderne stimulerer både sanserne og virker som en beroligende omfavnelse. På én og samme tid.

FLOOFERS® er udover at være et vigtigt hjælpemiddel også designet med en vis cuteness-factor. Børn og unge kan fx have bamsen eller sansepuden med i skole eller til overnatning hos vennerne uden at føle sig forkerte og anderledes.

En FLOOFERS® er en god og trofast ven, der aldrig svigter. Heller ikke når alting føles svært.

FLOOFERS® er effektiv, når man…

 

…har svært ved at falde i søvn.

Kombinationen af størrelsen på FLOOFERS® og kirsebærstenene i de udtagelige vægtposer hjælper ved søvnbesvær eller med at finde ro ved sengetid.

FLOOFERS® er designet, så størrelsen og vægten er med til at afgrænse kroppen, hvilket øger kropsbevidstheden. Derfor oplever mange, at muskel-ledsansen bliver beroliget.

Alene det at kramme en FLOOFERS® har en tryghedsskabende effekt, og varmen fra kirsebærstenene er dejligt søvndyssende.

 

…er overfølsom overfor sanseindtryk

Sanseindtryk er ydre påvirkninger, som vi alle registrerer ved hjælp af vores sanseorganer. Nogle personer oplever, at berøring af huden ikke føles rart, de er mere lydfølsomme eller bliver lettere visuelt overstimulerede.

Vægtposens indhold af kirsebærsten fungerer som små kugler og stimulerer følesansen og muskel-ledsansen på en skøn måde, der giver tryghed og ro. Samtidig har tyngden af vægtposen en god grounding effekt, der dæmper hyperaktivitet og har en gavnlig virkning på sanseintegrationen.

.

…oplever stress og angst

FLOOFERS® er helt eminente til at hjælpe personer, der oplever stress og/eller angst. Her spiller opvarmningen af vægtposen en stor rolle. Når man er stresset og/eller angst, bliver stresshormoner som adrenalin skyllet igennem kroppen, og hver eneste muskelcelle bliver sat i alarmberedskab.

Varmen fra kirsebærstenene i vægtposen er ren energi, og når de opvarmede sten kommer i kontakt med kroppen, får de muskelfibre og blodkar til at udvide sig. Det er lige netop det modsatte af, hvad stress gør, og på den måde virker varmen afstressende og yderst beroligende. Varmeterapi har været kendt i årtier som alternativ lindring til fysiske og mentale smerter.

…har motorisk uro og koncentrationsbesvær

Alle FLOOFERS® har en udtagelig vægtpose, som med dens tyngde og tryk giver en øget kropsfornemmelse og er med til at dæmpe uro og hyperaktivitet. FLOOFERS® kan derfor også bruges i situationer, hvor det at sidde stille og være koncentreret er en stor udfordring.

Det kan fx være i klasselokalet, hos lægen, i bilen, hos familie, ved lektielæsning, foran fjernsynet, ved spisetider – for blot at nævne nogle eksempler, hvor der helst skal være fokus og ro.

Sådan siger glade FLOOFERS® ejere

 “Vores plejebarn benytter hendes Floofer ved sengetid. Hun vil gerne, at vi varmer stenene op så den ligger tæt ved hendes side når hun sover. Hun sover trygt og godt i egen seng nu – efter 3,5 år hvor hun ikke har sovet selv.” 

Plejeforældre til 6-årig pige m. angst

“Vores søn ELSKER sin Floofer Boofer og hun bliver flittigt krammet, kørt bil med, set tv med, båret rundt på og sovet med (selvom vores søn aldrig tidligere har sovet med eller leget med bamser før).. “

Forældre til 12-årig dreng med autisme

“Vores datter på 9 år har igennem flere år haft meget svært ved at falde til ro ved sengetid. Men bamsen virker meget mere beroligende på hende end noget andet vi har prøvet. Både barn og forældre er MEGET glade for hendes FLOOFER.”

Forældre til 9-årig pige med angst

Min egen historie

Som mor til en, nu voksen, søn med ADHD og angst, kender jeg selv til ønsket om at skabe tryghed og trivsel for mit barn. Jeg kender også til afmagten og frustrationen når det ikke altid går som man gerne vil. Hvis du er nysgerrig, kan du læse historien her: