Personlig service

Kontakt mig endelig på mail, hvis du ønsker at høre mere om mine FLOOFERS®, deres egenskaber og om de kunne være noget for dig, eller én du kender som kunne have gavn af en tyngdebamse eller sansepude.

Jeg tilstræber et højt niveau af personlig service og svarer tilbage indenfor 48 timer.

Personlig service

Kontakt mig endelig på mail, hvis du ønsker at høre mere om mine FLOOFERS®, deres egenskaber og om de kunne være noget for dig, eller én du kender som kunne have gavn af en vægtet sansedyr eller sansepude.
Jeg tilstræber et højt niveau af personlig service og svarer tilbage indenfor 48 timer.

Besøg vores butik

Udover at være en webshop, har vi også en fysisk butik hvor man kan røre, kramme og mærke alle vores forskellige floofers.
Her kan du få individuel råd og vejledning om vægt og brug.
Parkering lige udenfor døren.

Besøg os HER; 

Messingvej 34A
8940 Randers SV

Åbent:

Mandage kl. 10 – 15
Torsdage kl. 10 – 15

Søndage kl. 11 – 13 ( ulige uger )

kan også åbnes efter aftale:
skriv til cs@floofers.dk

Telefon

+45 2273 7590

FAQ

Jeg har samlet de mest gængse spørgsmål herunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på info@floofers.dk.

Hvornår kommer min pakke?

Din pakke sendes med GLS og ankommer i din valgte pakkeshop indenfor 3 – 5 hverdage. Du kan følge din FLOOFERS® rejse ved at følge det Track&Trace nummer der er sendt til dig med ordrebekræftelsen.

Kan FLOOFERS® vaskes?

Ja, alle sanseprodukter og vægtposen med kirsebærsten kan vaskes. Der henvises til afsnittet omkring udførlig vaskeanvisning.

Hvilken tyngde på vægtposen bør jeg vælge?

Der findes 3 forskellige vægtposer at vælge imellem – alt afhængig af ønsket effekt:

  • 1,5 kg til mindre børn eller for at opnå en svøbeeffekt 
  • 2 kg er favoritvalget, passer til stort set alle aldre og behov
  • 2,5 kg er til større unge og voksne som har behov for mere grounding
Kan små børn bruge FLOOFERS®?

FLOOFERS® er CE godkendte til alle børn –  dog anbefaler vi, at babyer bør være mindst 6 mnd og veje mindst 5 kg og har en udviklet egenmotorik hvor de kan nemt kan tage bamsen ” af og på”.

Til de mindste under 3 år, bør “vægten” være over benene og ikke den øverste del af brystet.

Vi anbefaler, at bruge tyngdebamsen de første måneder som en lun støtte i ryggen. 

Kan jeg returnere min pakke?

Ja, vi giver 30 dages fuld returret på alle vores FLOOFERS®. Venligst læse vores Handelsbetingelser

Hvorfor er kirsebærsten så gode?

Kirsebærsten er eminente til at holde på varme og kulde. Under deres hårde skal er der en kerne der indeholder en naturlig fugt og olie. Når kirsebærstenene opvarmes i mikrobølgeovnen, opvarmes kernen i stenene indefra og har dermed bedre ved at holde på varmen. Hvert enkelt kirsebærsten fungerer som en lille massagekugle der kan forme sig om kroppens kurver og afgive en intens varme eller kulde. Læs også afsnittet om kirsebærsten.

Hvordan opvarmer jeg vægtposen?

Man kan bruge både mikrobølgeovn, almindelig ovn eller en radiator (dog aldrig El radiator)
Få udførlig brugsvejledning HER.

Kan kirsebærstenene skiftes ud?

Der er ingen refill funktion, men det er muligt at købe en ny vægtpose i vores webshop eller skriv direkte til cs@floofers.dk

Lugter opvarmede kirsebærsten?

Kirsebærstenene rengøres mekanisk og der bruges ingen kemikalier i denne proces. Derfor er vores kirsebærsten næsten lugtfri og 100% økologiske. De kan afgive en let sødlig duft de første gange de er i brug. Dette aftager med tid. vi anbefaler at gennemvarme vægtposen flere gange og derved få duften minimeret. 

Kan jeg være med i Fokusgruppen?

Alle har mulighed for at være med i Fokusgruppen. Èn gang om måneden udvælges en familie til at deltage i vores Fokusgruppe. Fokusgruppen har til formål at udvikle FLOOFERS® til at hjælpe så mange børn, unge og vokse som muligt. Læs mere her om Fokusgruppen

Kan en voksen også have gavn af FLOOFERS®?

Ja, så afgjort! Og det supersmarte er, at selve vægtposen med kirsebærstenene kan bruges særskilt til både massage, smertelindring, kolde omslag mv.

Kan FLOOFERS® bruges som smertelindring?

Ja, absolut! Personligt har jeg brugt min vægtpose opvarmet – med og uden sansedyr/pude – som smertelindring mod rygsmerter, menstruationssmerter, hævede led, hovedpine/migræne, og nedkølet mod hedeture. De små kugler er eminente til at komme ind i led og forme sig efter kroppen – så her er det kun fantasien der sætter grænsen.